Om oss

Heart of Safe är vår vision och ledstjärna i allt vi gör
  • genom att utmana och utveckla oss själva och vår verksamhet.
  • genom att alltid erbjuda utbildningar med högsta kvalitet och med högaktuell fakta.
  • genom att alltid erbjuda högsta flexibilitet och kundanpassade lösningar för alla våra tjänster.
  • genom kvalité, kunskap, personlig service och goda kundrelationer, vilket ska genomsyra instruktörer, material och pedagogik.
Korta fakta om Great Safe 
  • Fullständigt företagsnamn är Great Business Group Safe AB.
  • Grundare är Susanne Weléen, som såg ett stort utbildningsbehov under tiden hon jobbade som regionsäljare på uthyrningsbolag. Verksamheten startades i augusti 2017, som en bifirma till Great Business Group Sweden AB.
  • Knoppades av till ett eget AB den 1:e januari 2019, för att renodla verksamheten samt möjliggöra för den nya delägaren, Helen Richt, att träda in. Great Safe ägs nu av moderbolaget Great Business Group Sweden AB och Helen Richt.
Susanne Weléen är vår duracellkanin. Räkna med att det är full fart oavsett var du träffar henne. Med sin karriär inom bank, säljare inom maskinuthyrning vidare till instruktör inom säkerhetsutbildningar har hon skaffat svart bälte i nätverk. Under sommarhalvåret kan det finnas risk att du springer på henne ute på golfbanan då det är en stor fritidshobby. När hon inte spelar golf spenderar hon tid med sin familj. Helen Richt har en gedigen bakgrund inom intensivvården på Vrinnevisjukhuset vilket gör att hon är expert inom första hjälpen-, HLR- och hjärtstartare. Med sitt lugn är hon det perfekta komplementet till Susanne. Om man vill utmana henne i golf bör man vara medveten om att hon har 3 (!) i HCP. Förutom golf umgås Helen gärna med sin familj och en annan hobby är skidåkning i de svenska fjällen.